ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Η EARplus για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της κάνοντας διαθέσιμη την τεχνολογία Λέιζερ για την κατασκευή των κελυφών των ακουστικών και εκμαγείων των πελατών της.

Οι πελάτες της EARplus θα μπορούν να απολαμβάνουν την άριστη εφαρμογή που χαρίζει η τεχνολογία Λέιζερ βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών των εταιρειών ακουστικών βοηθημάτων. Ο παραδοσιακός και τώρα πια πεπαλαιωμένος για τα παγκόσμια δεδομένα χειρωνακτικός τρόπος κατασκευής ακουστικών και εκμαγείων αποτελεί παρελθόν.

Ο νέος και πλέον σύγχρονος τρόπος κατασκευής γίνεται στα εξής τρία στάδια:

Σάρωση:

Με το Σαρωτή αποτυπωμάτων ωτός το αποτύπωμα του αυτιού του πελάτη μας περνά σε τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση όπου είναι έτοιμο για ψηφιακή επεξεργασία.

 

Σχεδιασμός:

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί επεξεργάζονται το τρισδιάστατο αποτύπωμα του αυτιού σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και σχεδιάζουν την τελική μορφή του ακουστικού ή εκμαγείου με απόλυτη ακρίβεια αλλά και στο μικρότερο δυνατό μέγεθος που μόνο η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να προσφέρει.

 

Laser Κατασκευή:

Στο τελικό στάδιο το μηχάνημα Λέιζερ κατασκευάζει το τελικό σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια.

 

Η νέα τεχνολογία προσφέρει άριστη εφαρμογή των ακουστικών ή εκμαγείων στο αυτί.

Δίνει την δυνατότητα για κατασκευή των μικρότερων και αθέατων ενδοκαναλικών ακουστικών. Προσφέρει στους τεχνικούς τη σχεδιαστική δυνατότητα που δεν μπορούν να έχουν με το παραδοσιακό τρόπο.

Η τεχνολογία κατασκευής με Λέιζερ έχει μεταμορφώσει των χώρο των ακουστικών παγκοσμίως. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει τον τεχνολογικό εξοπλισμό Λέιζερ και προσφέρει αυτήν την τεχνολογία στους πελάτες της.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ή κατασκευή με laser καθώς και να σας δείξουμε τη διαφορά στην ποιότητα. 

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα με τον ακοοπροθετιστή μας σε ένα από τα καταστήματα της EARplus.