Αντιμετωπίζετε δυσκολίες;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Η ιστοσελίδα μας έχει πλούσιο υλικό πληροφοριών ώστε να μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τα περί ακοής, απώλεια ακοής και των ακουστικών βαρηκοΐας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε για να κατανοήσετε μεταξύ άλλων, το πώς λειτουργεί η ακοή, τα σημάδια και συμπτώματα της απώλειάς της, τους τύπους απώλειας ακοής, αλλά και τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή.

Καταλάβετε ότι η αποδοχή της απώλεια της ακοής μπορεί να είναι μια χρονοβόρος διαδικασία

Οι άνθρωποι που βιώνουν την απώλεια της ακοής περνούν κάτι παρόμοιο με την διαδικασία του πένθους. Αναγνωρίζοντας τα στάδια, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το δισταγμό σας για να αναζητήσετε βοήθεια. Το πρώτο στάδιο είναι η άρνηση. Δεν πιστεύετε ότι έχετε ένα πρόβλημα ακοής και δεν θέλετε να μιλήσετε γι' αυτό με τους άλλους. Δεύτερο, είναι η υπαναχώρηση. Μερικές φορές ένα πρόσωπο υποχωρεί από τις κοινωνικές καταστάσεις και δραστηριότητες. Το επόμενο στάδιο, είναι ο θυμός. Απογοητεύεστε και γίνεστε λιγότερο ανεκτικοί με τους άλλους. Τέλος, νιώθετε κατάθλιψη αντιλαμβάνοντας την απώλεια ακοής σας.

Θυμηθείτε, δεν είστε μόνοι

1 στους 7 Ευρωπαίους πάσχουν από απώλεια ακοής και εκατομμύρια αυτών φορούν ακουστικά βαρηκοΐας. Ανάμεσα σε αυτούς προέδροι κρατών, ηθοποιοί, επικεφαλής μεγάλων εταιρειών, αθλητές και άνθρωποι σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η απώλεια της ακοής δεν πρέπει να εμποδίζει τη ζωή κάποιου.

Να γνωρίζετε ότι το πρόβλημα της ακοής μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα απώλειας ακοής μπορούν να αντιμετωπισθούν επιτυχώς. Ενώ η ακοή δεν μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως, οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν κατάπληκτοι από τη θεαματική βελτίωση της ακοής και της επικοινωνίας τους με τη χρήση ακουστικών βαρηκοΐας.

Η Έρευνα έχει αποδείξει ότι:

  • Η χρήση ακουστικών βαρηκοΐας βελτιώνει τις σχέσεις στο σπίτι.
  • Η χρήση ακουστικών βαρηκοΐας σχετίζεται με μείωση του άγχους, του θυμού και της απογοήτευσης.
  • Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ακουστικά βαρηκοΐας απολαμβάνουν καλύτερη υγεία από τους ανθρώπους που δε χρησιμοποιούν.
  • 9 στους 10 χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας αναφέρουν βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους.

Κάντε το πρώτο βήμα τώρα, εύκολα, κλείνοντας ραντεβού με έναν ακοοπροθετιστή της Earplus.