Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η EARplus ιδρύθηκε το 2011 από μία έμπειρη ομάδα επαγγελματιών του χώρου των ακουστικών, με σκοπό την καλύτερη, ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. Ειδικοί από το χώρο της ακουολογίας και της τεχνικής υποστήριξης ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του πιο σύγχρονου δικτύου στο χώρο των ακουστικών στη χώρα μας.

Στην EARplus ο ειδικός ακοοπροθετιστής διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία, καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση που απαιτείται για να μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ποιότητα επικοινωνίας που επιθυμείτε.

Το πανελλαδικό δίκτυο των άρτια εξοπλισμένων καταστημάτων μας σας εξασφαλίζει γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση.

Aκουστικά βαρηκοΐας EARplus

Η EARplus για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της, διαθέτοντας το μοναδικό στην Ελλάδα εργαστήριο κατασκευής κελυφών και εκμαγείων που χρησιμοποιεί τεχνολογία Laser. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικούς πτυχιούχους τεχνικούς που εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες ώστε να έχετε πάντοτε υπεύθυνη και άμεση υποστήριξη για όλες τις μάρκες των ακουστικών.

Η EARplus λειτουργεί με βάση τα καλύτερα διεθνή χαρακτηριστικά, προσαρμοσμένα στα Ελληνικά δεδομένα. Η EARplus έχει δημιουργηθεί από ακοοπροθετιστές για ακοοπροθετιστές. Σας γνωρίζουμε γιατί έχουμε υπάρξει στη θέση σας. Δημιουργήθηκε το 2011, αλλά με συσσωρευμένη πείρα πάνω από 15 χρόνια στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας, η EARplus συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες ώστε να σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η ομάδα πίσω από την EARplus αποτελείται από άτομα της κοινότητας των ακοοπροθετιστών που δεσμεύονται με το μέλλον του κλάδου. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις ανάγκες των συνεργατών μας και με το πώς μπορούμε να τους οδηγήσουμε στην επιτυχία. Η εταιρεία μας δεν αναπτύχθηκε στο εξωτερικό και ούτε αντιγράφηκε για την Ελληνική αγορά.

Όταν γίνετε συνεργάτης της EARplus θα δείτε τα καλύτερα στοιχεία του εξωτερικού προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της χώρας μας. Δημιουργήθηκε εξαρχής, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες!

Το μοντέλο λειτουργίας της EARplus

Η EARplus καλύπτει ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο απ΄ άκρη σε άκρη. Σκοπός μας είναι το όνομα της EARplus να είναι συνεπές, αξιόπιστο και να υπάρχει συνεχής σταθερότητα σε όλους τους πελάτες μας. Δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στην Τεχνολογία αλλά στον κάθε πελάτη ξεχωριστά με σκοπό το σωστό αποτέλεσμα και τη διαχρονική σωστή φροντίδα.

Υπάρχουν τέσσερις βασικοί άξονες στο μοντέλο λειτουργίας της EARplus:

  • Ο ασθενής στο επίκεντρο: Εστιάζουμε στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και ικανοποιούμε τις ακουστικές του ανάγκες.
  • Πρωτόκολλα εργασίας: Ο τρόπος λειτουργίας μας βασίζεται σε διεθνείς μελέτες που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους.
  • Ποιότητα κατασκευής: Το τεχνικό τμήμα της EARplus είναι το μοναδικό που διαθέτει τεχνολογία laser στη χώρα μας.
  • Ποιοτικός έλεγχος: Κάθε προϊόν που προσφέρει η EARplus έχει ελεγχθεί ώστε να εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών μας.

Το μοντέλο λειτουργίας που βασίζεται στην ακοολογία αποτελεί την πιο λογική επιλογή!

Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία των κέντρων εφαρμογής στην Ελλάδα δεν έχουν καμία Ακοολογική καθώς και υποτυπώδη τεχνική υποστήριξη.

Η EARplus διαθέτει εκπαίδευση από ειδικό Ακοολόγο ώστε να:

  • Αυξάνει την αξιοπιστία του κέντρου εφαρμογής σας τόσο στους πελάτες σας όσο και στους λοιπούς επαγγελματίες του χώρου.
  • Έχετε υπεύθυνη και έγκυρη λύση σε προβλήματα εφαρμογής που μπορεί να αντιμετωπίσετε.