Franchise

Ένα νέο μοντέλο επιτυχίας για τους επαγγελματίες της ακοής!

EARplus Franchise

Όλα ξεκίνησαν με εσάς!

Όλα ξεκίνησαν με ανθρώπους σαν και εσάς, τους επαγγελματίες που αναζητούν μία εταιρεία στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας που να γνωρίζει τα μυστικά του πολύ καλά.

Συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι έλειπε από τον χώρο: μια εταιρεία δομημένη έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ακοοπροθετιστών του σήμερα αλλά βασικότερα τις ανάγκες των πελατών μας που ολοένα και αυξάνονται.

Μια εταιρεία που έχει ως σκοπό τις λύσεις για τους επαγγελματίες του σήμερα. Έχουμε δημιουργήσει μια εταιρεία η οποία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ακοοπροθετιστή.

Το αποτέλεσμα: Η EARplus.

Σε μια περίοδο συνεχών αλλαγών η EARplus υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Το πρώτο ολοκληρωμένο Franchise στον χώρο μας έρχεται να σας δώσει τα εργαλεία να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας πιο ποιοτικά, αποδοτικά και κερδοφόρα.

Ως μέλος του δικτύου Franchise της EARplus

  • Εξακολουθείτε να είστε ιδιοκτήτες του καταστήματός σας και υπεύθυνοι των πελατών σας.
  • Έχετε την υποστήριξη και τις υποδομές να εξελίξετε την επιχείρησή σας
  • Διαφοροποιείτε την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο franchise της EARplus

Η EARplus εργάζεται σκληρά ώστε να κάνει την ακοή ευχαρίστηση…

Τι θα κάνει η EARplus για την επιχείρησή μου;


1. Περιοχή

Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος διαχωρισμού της περιοχής, όχι μόνο αποκλειστικά γεωγραφικά. Λαμβάνονται υπ΄ όψιν πολλαπλά στοιχεία όπως πληθυσμιακή κάλυψη, ανταγωνισμός, νοσοκομεία, ιατροί κ.α.

2. Marketing

Το τμήμα marketing μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους ώστε να προωθήσετε πιο εύκολα και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

  • Προσφορές: Λόγω του μεγάλου κύκλου εργασιών μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα προσφοράς σε πολύ χαμηλές τιμές
  • Νέοι πελάτες: Με τις προωθητικές καμπάνιες προσελκύετε νέους πελάτες
  • Υπάρχοντες πελάτες: Ο διαφημιστικός κύκλος, σας εξασφαλίζει καλή φήμη και αφοσιωμένους ασθενείς που αισθάνονται σιγουριά μέσα σε μια μεγάλη αλυσίδα.

Η δύναμη του δικτύου της EARplus μπορεί να εξασφαλίσει διαφημίσεις πανελλαδικής εμβέλειας σε τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά που μπορούν να αυξήσουν δραστικά στην κίνηση στο κατάστημά σας.

3. Προϊόν

Η συνεργασία μας με αναγνωρισμένες και κορυφαίες εταιρείες στο χώρο είναι προτεραιότητά μας. Σας παρέχεται το καλύτερο δυνατόν προϊόν σε ανταγωνιστικές τιμές. Επειδή δεν αντιπροσωπεύουμε μια εταιρεία, υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών προϊόντων και τεχνολογιών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Παρέχεται δε συνεχής ενημέρωση για αλλαγές τεχνολογιών και προϊόντων.

4. Εκπαίδευση

Είναι ο πυρήνας της διαφοροποίησή σας. Δίνεται πολλή μεγάλη έμφαση με συνεχή ενημερωτικά newsletters, ετήσια σεμινάρια και ημερίδες αλλά και διαβαθμισμένα ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας και απαιτήσεων. Καλύπτει από ακοολογικές γνώσεις εφαρμογής, ανατομίας, προγραμματισμού μέχρι και marketing, τρόπους πωλήσεων, τεχνικού τμήματος.

5. Εθνικό τηλεφωνικό κέντρο

Το εθνικό τηλεφωνικό κέντρο της EARplus απαντάει όλες τις κλήσεις από τις Πανελλαδικές καμπάνιες και τις δρομολογεί ανάλογα σε κάθε κατάστημα. Στελεχώνεται από άτομα που γνωρίζουν τα ακουστικά βαρηκοΐας και είναι μια πολύ επαγγελματική πρώτη επαφή για τους και καινούριους και τους υφιστάμενους πελάτες σας.

6. Πρότυπο Κατάστημα

Η επαγγελματική όψη του χώρου σας σε αρμονία με όλα τα καταστήματα EARplus σας εξασφαλίζει άμεση αναγνωσιμότητα και σας βοηθά να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

7. Τεχνικό Τμήμα

Μπορείτε πλέον να έχετε τα καλύτερα ακουστικά με κατασκευή υψηλής ποιότητας και υπεύθυνο τμήμα επισκευών για όλες τις εταιρείες ακουστικών.

Το εξοπλισμένο με Laser τεχνικό τμήμα της EARplus εγγυάται:

  • Την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων σας
  • Τη σωστή εφαρμογή των εκμαγείων και ακουστικών
  • Λύσεις για προβλήματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.

8. Μηχανοργάνωση

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα πολλαπλών στοιχείων της επιχείρησή σας είτε με τον έλεγχο αποθήκης, των ραντεβού σας, των εσόδων, των κερδών ακόμα και του κάθε περιστατικού ξεχωριστά με προγράμματα κάρτας (Bonus cards) και προσβασιμότητα σε αυτό από παντού.

Προγραμματισμός μέσω του Noah, αλλά και έκδοση αποδείξεων, τιμολογίων, προσφορών και πολλά άλλα στοιχεία που το κάνουν το απόλυτο εργαλείο για κάθε επιχείρηση.

9. Συμπληρωματικά προϊόντα

Μπορείτε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες των πελατών σας, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας και προσθέτοντας ένα σημαντικό επιπλέον έσοδο για την επιχείρησή σας.

ΕΣΕΙΣ!

Η θέλησή σας για κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό. Εσείς που ψάχνετε το κάτι παραπάνω για την επιχείρησή σας, τον πελάτη σας και τις λύσεις που του παρέχετε. Αυτό το πάθος σας, σας οδηγεί στην EARplus. Αυτό ακριβώς είμαστε και εμείς, ένας από εσάς που μέσω του δικτύου franchise κατορθώνουμε να ωφελούμε όχι μόνο τις επιχειρήσεις μας αλλά και ολόκληρο τον επαγγελματικό κλάδο.