όροι χρήσης

Γενικοί όροι χρήσεως

Ο διαχειριστής – ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας καταβάλλει διαρκή προσπάθεια για την ακρίβεια των όλων στοιχείων που αναφέρονται. Παρά ταύτα δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους, εφόσον είναι αλλοιωμένο ή απέχει από την πραγματικότητα, ακόμα και για οποιαδήποτε διαταραχή στις αναφορές της ιστοσελίδας λόγω τεχνικού προβλήματος του χρήστη-επισκέπτη που οφείλεται στο σύστημα που χρησιμοποιεί ή ενδεχομένως για πρόβλημα του ιστοχώρου της εταιρίας. Επομένως η ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν έχει καμία υποχρέωση για αποζημίωση κάποιου χρήστη ή για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών.

Ο κάθε επισκέπτης-χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση της ιστοσελλίδας της εταιρείας  σύμφωνα με τους Νόμους και τα χρησικά ήθη, ενώ είναι υποχρεωμένος να διαβάσει με προσοχή όλους τους όρους της παρούσης σύμβασης και να συμφωνεί με αυτά. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορεί να σταματήσει τη χρήση του ιστοχώρου και του περιεχομένου του.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν ότι κατά την διάρκεια της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας δεν μπορεί να γίνει μετάδοση ή αναμετάδοση με έμμεσο τρόπο σε κανένα, ούτε προς τον διαχειριστή, οποιοδήποτε κειμένου, εικόνας ή ήχου που είναι παράνομο για οποιονδήποτε λόγο, προκαλεί βλάβη στον διαχειριστή – ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ή σε οποιονδήποτε τρίτο.

Επίσης οι χρήστες συμφωνούν ότι δεν μπορούν να προσβάλλουν την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο οιουδήποτε προσώπου με αποστολή ή δημοσίευση περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών ή ανηλικότητας.
Τέλος οι χρήστες συμφωνούν ότι δεν μπορούν να μεταδώσουν ή αναμεταδώσουν προς οιονδήποτε και με κανένα τρόπο καμία πληροφορία που είναι παράνομη ή παραβιάζει κάποια σύμβαση, καθώς και πνευματικά ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων ή οτιδήποτε έχει σκοπό να προκαλέσει σε οποιονδήποτε ηθική, ψυχολογική, οικονομική, τεχνική βλάβη.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση από κάποιον χρήστη δεν ευθύνεται ούτε ο διαχειριστής-ιδιοκτήτης της εταιρείας αλλά και κανείς που έχει άμεση ή έμμεση σχέση συνεργασίας ή ιδιοκτησίας με αυτή, ενώ θα θεωρείται αυτονόητη η δίωξη του χρήστη σύμφωνα με τους νόμους και η διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών κάθε είδους, προς τον χρήστη αυτόν.

Ευθύνη της εταιρείας

Δεν μπορεί να εγγυηθεί ο διαχειριστής – ιδιοκτήτης της εταιρείας  για κάθε διακοπή, λάθος, ή παραποίηση των αναγραφόμενων της ιστοσελίδας. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε αναφορά μέσο link ,σε προϊόντα, παραγωγούς ή οτιδήποτε αφορά την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και φέρει η αναφορά αυτή το οποιοδήποτε πρόβλημα με δυσάρεστες συνέπειες για το υλικό χρήσης ή για την ηθική βλάβη του οποιουδήποτε.
Καθημερινά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο όμως δεν ευθυνόμαστε για λάθη και παραλήψεις τρίτων ή συνεργατών μας ή ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

Πνευματικά δικαιώματα

Στο περιεχόμενο του ιστοχώρου υπάρχουν σήματα, εικόνες και κείμενα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαχειριστή-ιδιοκτήτη και δεν επιτρέπεται καμία αντιγραφή, αναμετάδωση ή αλίωσή του χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή του ενώ προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.
Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί την αντιγραφή οποιοδήποτε μέρους αυτού του ιστοχώρου ή έχει διαπιστώσει κάποια παράβαση μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή στο e-mail info@earplus.gr

Νομοθεσία

Η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί ακολουθώντας τους Ελληνικούς Νόμους και το ίδιο οφείλει να κάνει ο κάθε χρήστης-επισκέπτης κατά την περιήγησή του σε αυτή.
Ότι αναγράφεται στους όρους χρήσης ισχύει και για τους χρήστες – επισκέπτες του εξωτερικού, ενώ πιθανό είναι να ισχύουν πρόσθετοι ή διαφορετικοί νόμοι τους οποίους οφείλει ο χρήστης- επισκέπτης του εξωτερικού να τους τηρεί.
Ο διαχειριστής – ιδιοκτήτης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης χωρίς καμία προειδοποίηση ή ειδοποίηση.

Δήλωση εχεμύθειας

Σε οποιαδήποτε φόρμα και για οποιονδήποτε λόγο συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία δηλώνουμε ότι δεν τα διανέμουμε σε οποιονδήποτε εκτός της εταιρίας αλλά και μόνο στα αρμόδια τμήματα αυτής που αφορούν τη δική σας εξυπηρέτηση. Θεωρούμε κάθε αίτημά σας με όποιο τρόπο και αν μας το καταθέτετε απόρρητο.

Η παραπάνω δήλωση εξαιρείται μονάχα όταν το αίτημα ή κάποια στοιχεία σας μας τα ζητήσουν τα αρμόδια όργανα του νόμου εφόσον αυτό μας γίνει με τις νόμιμες διαδικασίες ή εφόσον το περιεχόμενο της αναφοράς σας θεωρούμε ότι προσβάλει ή βλάπτει την ιστοσελίδα ή τον διαχειριστή – ιδιοκτήτη αυτής.
Εφόσον προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιον εργαζόμενο ή υπεύθυνο της ιστοσελίδες με κακόβουλο σκοπό, τότε η αναφορά ή το αίτημά σας θα μπορεί να διερευνηθεί από κάθε νόμιμο εκπρόσωπο της ιστοσελίδας.

Τιμές των προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους καταλόγους περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.. Οι τιμές αυτές μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Σας δίδεται η δυνατότητα αν ο χρόνος παράδοσης δεν σας ικανοποιεί να ακυρώσετε την παραγγελία ή να σας αποστείλουμε ότι άλλο έχετε παραγγείλει και είναι διαθέσιμο στις αποθήκες μας.