ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
Καλύψτε τις ανάγκες συντήρησης του ακουστικού βαρηκοΐας σας

DRY BRIK II

Το Dry - Brik είναι μέλος της οικογένειας Dry & Store και έχει τρεις σημαντικές λειτουργίες :

 

 1 ) Καταργεί μόνιμα τα μόρια της υγρασίας που απελευθερώνονται από τις συσκευές  κατά τη διάρκεια του ζεστού κύκλου στεγνώματος.

2 ) Οδηγεί την σχετική υγρασία μέσα στο κουτί σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από ό, τι είναι δυνατό μόνο με ένα θερμαντήρα, μεγιστοποιώντας έτσι την ικανότητα στεγνώματος.

3 ) Εγκλωβίζει τις οσμές.

 

Άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούν μόνο θερμότητα, ναι μεν μειώνουν την σχετική υγρασία με θέρμανση του αέρα, αλλά η ποσότητα της υγρασίας αυτής παραμένει εγκλωβισμένη στον αέρα.
Ενώ ο θερμός αέρας μπορεί να κρατήσει περισσότερη υγρασία από τον κρύο αέρα, εκτός και εάν έχει αφαιρεθεί το νερό, η υγρασία αυτή μπορεί να συμπυκνωθεί ξανά εκεί που ήταν, όταν η θέρμανση σταματήσει. Αυτός είναι ο λόγος που κάνει το ξηραντικό απαραίτητο.

Προϊόντα χωρίς ξηραντικό θα μπορούσαν να λειτουργήσουν μια χαρά σε μια έρημο, αλλά σε ένα υγρό περιβάλλον είναι απλά αναποτελεσματικά. Η οικογένεια των προϊόντων Dry & Store χρησιμοποιεί Dry - MaxTM τεχνολογία: μια ελεγχόμενη ποσότητα θερμού ξηρού αέρα, ένα απαλό αλλά η συνεχής ροής ρεύμα αέρα γύρω από όλες τις μικρές οπές και τα ανοίγματα μιας ηλεκτρονική συσκευής όπως ένα ακουστικό βαρηκοΐας και το ισχυρό Dry-Brik II ξηραντική ταμπλέτα, για να κάνει τη δουλειά σωστά!

 

9,50 €
Άμεσα διαθέσιμο