Ποιότητα ευκρίνειας laser

Σύγχρονο Εργαστήριο

Υπηρεσίες και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας

Η εταιρία EARplus εισάγει την τεχνολογία laser στην κατασκευή ακουστικών βαρηκοΐας, εκμαγείων και ωτασπίδων.

Οι πελάτες της EARplus απολαμβάνουν την άριστη εφαρμογή που προσφέρει η τεχνολογία laser, βασισμένη στα υψηλότερα κριτήρια των κατασκευαστών. Ξεχάστε τον παραδοσιακό και ξεπερασμένο, βάσει διεθνών προτύπων, χειρωνακτικό τρόπο κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας και εκμαγείων του παρελθόντος. Ο νέος και πλέον εξελιγμένος τρόπος κατασκεής γίνεται σε τρία στάδια. Σκανάρισμα, σχεδιασμός και εκτύπωση με laser. Με την τεχνολογία laser επιτυγχάνουμε καλύτερη εφαρμογή, μικρότερο μέγεθος ακουστικού και βελτιωμένη απόδοση.

EARplus
EARplus

Σκανάρισμα

Το αποτύπωμα του αφτιού σκανάρεται με τον ειδικό σκάνερ και μετατρέπεται σε τρισδιάστατο μοντέλο το οποίο μπορούμε να το επεξεργαστούμε ψηφιακά.

Σχεδιασμός

Οι ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί, επεξεργάζονται το τρισδιάστατο μοντέλο της αποτύπωσης του αφτιού στον υπολογιστή και δημιουργούν το τελικό αποτέλεσμα του ακουστικού βαρηκοΐας ή του κελύφους με απόλυτη ακρίβεια, καταλήγοντας στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις, που μόνο με την τεχνολογία μπορούν να επιτευχθούν.

Τρισδιάστατη εκτύπωση με Laser

Στο τελικό στάδιο, ο τρισδιάστος εκτυπωτής laser, εκτυπώνει το τελικό σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια. Η νέα υψηλή τεχνολογία προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή των ακουστικών βαρηκοΐας και των εκμαγείων. Είναι πλέον εφικτό να κατασκευάσουμε μικρότερα, αόρατα ακουστικά βαρηκοΐας. Προσφέρει σχεδιαστικές δυνατότητες που δεν μπορούμε να επιτύχουμε με τα παραδοσιακά μέσα.

Η τεχνολογία laser έχει μεταμορφώσει την βιομηχανία των ακουστικών βαρηκοΐας παγκοσμίως. Είμαστε περήφανοι, καθώς είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει τέτοιο τεχνολογικό εξοπλισμό laser και διότι μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την τεχνολογία στους πελάτες μας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε από κοινού τα πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης εκτύπωσης laser καθώς και να σας δείξουμε την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων μας.

Ζητηστε ραντεβου