Η ποιότητα της ζωής σας

Μετράει

Η Εταιρία

Η εταιρία EARplus ιδρύθηκε το 2011 από μία έμπειρη ομάδα επαγγελματιών στον κλάδο των ακουστικών βαρηκοΐας, με στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ειδικοί στον κλάδο της ακοολογίας μαζί με ειδικούς στην τεχνική υποστήριξη συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το πιο σύγχρονο δίκτυο στην Ελλάδα. Στην EARplus, ο/η εξειδικευμένος/η ακοοπροθετιστής διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία και την συνεχή εκπαίδευση που απαιτείται για να σας βοηθήσει να επιτύχετε την ποιότητα επικοινωνίας που επιθυμείτε.

Η ποιότητα της ζωής σας μετράει

EARplus
EARplus

Η Ομάδα

Η ομάδα της EARplus αποτελείται από άτομα της κοινότητας των ακοοπροθετιστών που δεσμεύονται με το μέλλον του κλάδου. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις ανάγκες των πελατών μας προσπαθώντας να τους οδηγήσουμε στην επιτυχία. Η εταιρεία μας δεν αναπτύχθηκε στο εξωτερικό ώστε να εισχωρήσει στην Ελληνική αγορά ως ένας απλός κλώνος. Αντίθετα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες σας.

Aκουστικά βαρηκοΐας

Η EARplus για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της, διαθέτοντας το μοναδικό πιστοποιημένο εργαστήριο κατασκευής κελυφών και εκμαγείων στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία Laser, το τεχνικό τμήμα της εταιρείας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικούς πτυχιούχους τεχνικούς. Η συνεχή εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες εξασφαλίζει ότι έχετε πάντοτε υπεύθυνη και άμεση υποστήριξη για όλες τις μάρκες των ακουστικών.

Υπαρχουν τεσσερισ βασικοι αξονεσ στο μοντελο λειτουργιασ τησ EARplus.

Ο ασθενής στο επίκεντρο: Εστιάζουμε στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και ικανοποιούμε τις ακουστικές του ανάγκες.

Πρωτόκολλα εργασίας: Ο τρόπος λειτουργίας μας βασίζεται σε διεθνείς μελέτες που έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους.

Ποιότητα κατασκευής: Το τεχνικό τμήμα της EARplus είναι το μοναδικό πιστοποιημένο εργαστήριο που διαθέτει τεχνολογία laser στη χώρα μας.

Ποιοτικός έλεγχος: Κάθε προϊόν που προσφέρει η EARplus έχει ελεγχθεί ώστε να εγγυάται την ικανοποίηση των πελατών μας.

Ζητηστε ραντεβου