Προϊόντα

Ακουστικά Βαρηκοΐας

EARplus

Επανακτήστε την ακοή σας
Διεκδικήστε την ζωή σας

01

In The Ear (ITE)

02

Receiver In the ear Canal (RIC)

03

Βehind the Ear (BTE)

Η αναζήτηση για πρώτη φορά ακουστικού βαρηκοΐας, μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία. Η σωστή επιλογή οπωσδήποτε θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, παρ’ όλα αυτά πρόκειται για μία απόφαση που απαιτεί την βοήθεια ενός ειδικού ακοοπροθετιστή ώστε να σας κατευθύνει ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές και τα τεχνολογικά επίπεδα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και τρόπο ζωής.

Το εύρος των ακουστικών βαρηκοΐας είναι μεγάλο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία και διαφορετικά στυλ. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικά αλλά το πιο σημαντικό, είναι κατασκευασμένα για να σας βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καθημερινότητά σας και στα διαφορετικά ηχητικά περιβάλλοντα που ενδεχομένως να βρεθείτε.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας της EARplus διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να βρείτε την βέλτιστη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις καινοτομίες και τα διαθέσιμα μοντέλα και συμβουλευθείτε τον ειδικό για το πιο από όλα είναι το πιο κατάλληλο.

Μάθετε για τα προνόμιά σας ως δικαιούχοι του πακέτου EARplus Basic
Μάθετε για τα προνόμιά σας ως δικαιούχοι του πακέτου EARplus Advanced
Μάθετε για τα προνόμιά σας ως δικαιούχοι του πακέτου EARplus Exclusive

Ζητηστε ραντεβου